SuperRare (RARE) Nedir? Nasıl Çalışır?

NFT varlıkların hızlıca kabul görmesi ve geniş bir kitleye ulaşması, bu alandaki rekabeti arttırırken birçok farklı sektörün oluşmasını sağladı. NFT’lerin alınıp satıldığı marketler de buna yönelik olarak çeşitlendi. SuperRare ise NFT’lerin sanat eseri kısmına odaklanarak farklılık yaratmayı amaçlamaktadır. Bu yazımızda, SuperRare (RARE) Nedir?, SuperRare (RARE) Nasıl Çalışır?, RARE coin nasıl alınır?, RARE token nasıl saklanır? gibi soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

SuperRare (RARE) Nedir?

SuperRare, Türkçe’ye çevirdiğimizde süper nadir veya aşırı nadir gibi bir anlama gelmektedir. Nitekim platformun yapısı da tam olarak böyledir. NFT’lerin özellikle avatar veya oyun alanlarında popülerleşmesiyle birçok girişim çıkmıştır. Bu girişimler, binlerce NFT içeren koleksiyonlar üreterek projelerini zenginleştirmek ve kullanım alanı kazandırmak isterken, SuperRare sanatçılara odaklanmayı seçmiştir.

SuperRare (RARE) Nasıl Çalışır?

SuperRare üzerinde, alışılageldiği gibi 5.000 adet veya 10.000 adet gibi NFT koleksiyonları bulunmaz. SuperRare üzerindeki her bir NFT tektir ve nadirdir. Aynı bir Mona Lisa tablosunun kopyasının olmaması gibi, sanatçıların oluşturduğu biricik sanat eserleri, NFT formatında yine biricik şekilde yani 1 adet olarak SuperRare üzerinde satışa sunulmaktadır.

SuperRare üzerindeki tüm işlemler Ethereum ağı üzerinde ve ETH kullanılarak yapılır. Platformun kendi kriptoparası RARE coin, platformla ilgili kararlarda oy hakkı tanıyan bir yönetişim tokenidir.

Yakından Tanıyın

  • SuperRare, Ethereum üzerinde çalışan bir NFT pazarıdır.
  • SuperRare, sadece sanatçıların eserlerini listelediği bir platformdur.
  • SuperRare 2018 yılında kurulmuştur.
  • RARE kriptoparası, SuperRare üzerindeki değişiklikler hakkında oy hakkı tanır.
  • SuperRare websitesine buradan, detaylı bilgiye ise buradan ulaşabilirsiniz.

SuperRare (RARE) Nasıl Saklanır?

Ethereum ağı üzerinde çalışan RARE kriptoparası, Ethereum ağını destekleyen web, tarayıcı, masaüstü, donanım ve mobil cüzdanlarda saklanabilmektedir.

SuperRare (RARE) Nasıl Alıp Satılır?

Türk lirası ve Tether ile SuperRare (RARE) alıp satmak için BtcTurk | Kripto web sitesi veya BtcTurk | Kripto mobil uygulamasını kullanabilirsiniz. BtcTurk | Kripto’ya üye değilseniz, web sitemizden veya mobil uygulamamızdan hemen üye olabilir, anlaşmalı 7 banka ile 7/24 Türk lirası göndererek SuperRare (RARE) alabilirsiniz.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors